Om oss

Historie

SMV Hydraulic As er en videreføring av Seljeseth Mek. Verksted As og Stokmarknes Båtservice As og har i dag ca. 25 ansatte. Bedriftens historie kan knyttes tilbake til ca. 1930 hvor det startet med en liten smie ca. 3 mil utenfor Stokmarknes. Les mer

Bedriften startet tidlig produksjon av mekanisk drevet dekksutstyr til fiskeflåten og i 1970 startet produksjon av hydrauliske spill og vinsjer. I 1987 startet utviklingen av spesialvinsjer for lagring og handtering av oljelenser. Det siste tiåret har relativt store ressurser gått med til å utvikle produkter til bruk i oppdrettsnæringen og sertifiseringer av våre prosesser.

Nå står vi overfor en ytterligere spissing mot kjernekompetansen, hydraulikk. Det kommer nye produkter tilpasset flere av våre markedssegmenter og vi gjør servicen vår mobil så vi kan nå flere av våre kunder der de er.

Bedriften har de siste årene spesialisert seg innenfor områdene hydraulikk og diesel, fra salg til montasje og service.

Beliggenhet

Bedriften er lokalisert i moderne lokaler på Børøya ved Stokmarknes i Hadsel kommune.
Stokmarknes er sentrum i kommunen med godt utbygget infrastruktur med bl.a. kommunal godskai og daglige hurtigruteanløp. Kort avstand til småflyplass med god rutefrekvens.

Organisering

Bedriften er organisert i to avdelinger:
  • Avdeling Produksjon/salg
  • Avdeling Båtservice

Samarbeide

SMV Hydaulic As er en av 10 eiere av firma Hålogaland Olje & Energi As.
Selskapet er etablert med formål å samle flere bedrifter for derved å stå sterkere i konkurransen for å få leveranser av produkter og tjenester til olje- og energisektoren.
Hålogaland Olje & Energi As fungerer som paraplyorganisasjon og kontaktpunkt for eierbedriftene inn mot olje- og energisektoren. HO&E er en av bedriftene som sammen med Momek er partner til Aibel i forbindelse med Norne V&M.

SMV Hydraulic As - Måkeveien 21A eller Postboks 174 - 8455 Stokmarknes
Telefon: 476 78 000 - Faks: 76124446