Om oss

Historie

SMV Hydraulic As var en videreføring av Seljeseth Mek. Verksted As og Stokmarknes Båtservice As. Bedriftens historie kan knyttes tilbake til ca. 1930 hvor det startet med en liten smie ca. 3 mil utenfor Stokmarknes, og har siden den gang vært en lokal kjent aktør på vinsjer og hydraulikk.

 

I dag er SMV Hydraulic AS heleiet av Kolberg Caspary Lautom AS, som er en norsk eiet importør av en rekke kjente merkevarer innen hydraulikk, verktøy, deler, verkstedsutstyr, bygg- anlegg og industriprodukter.

 

Kolberg Caspary Lautom AS var en av de første som begynte med hydraulikk- og industriprodukter i Norge, og har lang erfaring og ekspertise innen dette feltet. 

 

Selskapene SMV Hydraulic AS og Kolberg Caspary Lautom AS representerer nå sammen et verdensomspennende nettverk av produkter, løsninger, muligheter og kompetanse.

 

For å realisere dette, og satse for fremtiden, har vi valgt å ruste opp vårt produksjonslokale og våre kontorer i Måkeveien 21 A på Stokkmarknes.

 

  

Beliggenhet

Bedriften er lokalisert i moderne lokaler på Børøya ved Stokmarknes i Hadsel kommune.

Stokmarknes er sentrum i kommunen med godt utbygget infrastruktur med bl.a. kommunal godskai og daglige hurtigruteanløp. Kort avstand til småflyplass med god rutefrekvens.

Organisering

Bedriften var før organisert i to avdelinger med Stokmarknes Båtservice, i dag er vi i en bygning og alt under samme tak.

Båtservice er solgt og vi driver ikke med båt slip lenger.

Vi utfører hydraulisk arbeid på båter og produksjon av vinsjer og leggersystemer.

Vi tar på oss alle typer oppdrag og har mye kompetanse i bedriften.

Samarbeide

SMV Hydaulic As er datterselskap av KCL AS som har mye kompetanse innen hydraulikk og Industri.

SMV Hydraulic As - Måkeveien 21A - 8450 Stokmarknes
Telefon: 476 78 000 - Epost: smvhyd@smvhydraulic.no