Historie

SMV Hydraulic As var en videreføring av Seljeseth Mek. Verksted As og Stokmarknes Båtservice As. Bedriftens historie kan knyttes tilbake til ca. 1930 hvor det startet med en liten smie ca. 3 mil utenfor Stokmarknes, og har siden den gang vært en lokal kjent aktør på vinsjer og hydraulikk.

I dag er SMV Hydraulic AS heleiet av Kolberg Caspary Lautom AS, som er en norsk eiet importør av en rekke kjente merkevarer innen hydraulikk, verktøy, deler, verkstedsutstyr, bygg- anlegg og industriprodukter. Kolberg Caspary Lautom AS var en av de første som begynte med hydraulikk- og industriprodukter i Norge, og har lang erfaring og ekspertise innen dette feltet. 

Selskapene SMV Hydraulic AS og Kolberg Caspary Lautom AS representerer nå sammen et verdensomspennende nettverk av produkter, løsninger, muligheter og kompetanse.

For å realisere dette, og satse for fremtiden, har vi valgt å ruste opp vårt produksjonslokale og våre kontorer i Måkeveien 21 A på Stokkmarknes.  

Les mer

Kvalitet og dokumentasjon

Bedriften setter innovasjon og kvalitet i høysete. Følgelig våre ansatte enten fagbrev eller høyere utdanning. Selskapet er ISO 9001 sertifisert og Achilles registrert.

Produksjon

Fleksibel produksjon er en betingelse for å betjene kundene og motvirke større markedssvingninger. De aller fleste prosesser forbundet med våre produkter gjennomføres på huset til ypperste kvalitet. Hele prosessen, fra 3D modulering av produktene til overflatebehandling og sammenstilling er dokumentert og sporbar.