NYHET: 24t Vakttelefon:

Trenger du nye hydraulikkslanger NÅ!

Ring døgnvakt tlf: 95 14 93 08.

 

Tillegg for ettermiddag/kveld (17.00-21.00) kr.1800,-eks.mva

Tillegg for natt/helg (21.00-07.00) kr.3600,-eks.mva

 

SMV fremstår nå i helt ny drakt!

I tillegg til fullstendig renovering og oppgradering av bygningsmassen, er det gjort større investeringer på maskinparken.

Nye produkter er under utvikling!

ATC-vogn som er en fenomenal vogn for kjøring i terrenget. Beregnet for både varetransport og personer. Her kan personer sitte trygt i en stabil vogn i alle situasjoner.

VED-maskinen "WoodBuster™" er en nyutviklet VED-maskin i kjent SMV-kvalitet. Denne vil være klar for levering i aug-2022.

WoodBuster™ bruker stor hydraulisk kraft på en kniv av Hardox450, som dermed skjærer vedkubber med stor kraft. Kiler på hver side av hoved-kniv, også disse i Hardox450, kliver veden. Resultatet er ferdig kappet og klivet ved i en-1 operasjon.

 

Fordelene i forhold til tradisjonelle Ved-maskiner er flere:

 

 • Kraften på 20tonn i WoodBuster™ regelrett klemmer vann ut av veden! På den måten vil veden tørker mye fortere enn maskiner som først sager, for så å klive veden, hvor alt vannet forblir i veden.
 • WoodBuster™ lager lite støy i forhold til tradisjonelt sagblad.
 • Kun 1 bevegelig del!
 • Kapp og kliv i en-1 operasjon, gir økt kapasitet.
   

Andre fordeler:

 • WoodBuster™ har brede, store hjul slik at det er trygt å dra maskinen til skogs.
 • WoodBuster™ drives enkelt med å koble to hydraulikk-slanger til traktorens hydraulikk-uttak. Alternativt 3-faset elektrisk-, eller dieseldrevet hydraulikk-aggregat.
 • WoodBuster™ er sandblåst, metallisert, zink-grunnet og sprøytelakkert for lang holdbarhet.
 • 5 års garanti på selve WoodBuster™.
 • Valg mellom flere farger.
 • Lagerføres.
   

Ekstrautstyr:

 • Formsydd trekk for beskyttelse.
 • LED-arbeidslys for sikkerhet.
 • Trekk-krok for traktor, hengerfeste eller trekant-feste.
 • Hydraulisk drevet transportbånd.
   

 

For spørsmål, eller bestilling:

Epost: roy@x-tech.no eller tlf: 92 11 00 03

 

Her kan du ta en 360 graders omvisning i vår bedrift, beveg deg rundt i våre lokaler og se resultatet av vår totale oppussing!

Beveg deg rundt som i streetview, bruk hurtigmenyer i nedkant hvis du vil.

360 Omvisning

Historie

SMV Hydraulic As var en videreføring av Seljeseth Mek. Verksted As og Stokmarknes Båtservice As. Bedriftens historie kan knyttes tilbake til ca. 1930 hvor det startet med en liten smie ca. 3 mil utenfor Stokmarknes, og har siden den gang vært en lokal kjent aktør på vinsjer og hydraulikk.

I dag er SMV Hydraulic AS heleiet av Kolberg Caspary Lautom AS, som er en norsk eiet importør av en rekke kjente merkevarer innen hydraulikk, verktøy, deler, verkstedsutstyr, bygg- anlegg og industriprodukter. Kolberg Caspary Lautom AS var en av de første som begynte med hydraulikk- og industriprodukter i Norge, og har lang erfaring og ekspertise innen dette feltet. 

Selskapene SMV Hydraulic AS og Kolberg Caspary Lautom AS representerer nå sammen et verdensomspennende nettverk av produkter, løsninger, muligheter og kompetanse.

For å realisere dette, og satse for fremtiden, har vi valgt å ruste opp vårt produksjonslokale og våre kontorer i Måkeveien 21 A på Stokkmarknes.  

Les mer

Kvalitet og dokumentasjon

Bedriften setter innovasjon og kvalitet i høysete. Følgelig våre ansatte enten fagbrev eller høyere utdanning. Selskapet er ISO 9001 sertifisert og Achilles registrert.

Produksjon

Fleksibel produksjon er en betingelse for å betjene kundene og motvirke større markedssvingninger. De aller fleste prosesser forbundet med våre produkter gjennomføres på huset til ypperste kvalitet. Hele prosessen, fra 3D modulering av produktene til overflatebehandling og sammenstilling er dokumentert og sporbar.