Fiskeri
Oppdrett
Olje/Gass
Kran
Service

Historie

SMV Hydraulic As er en videreføring av Seljeseth Mek. Verksted As og Stokmarknes Båtservice As og har i dag ca. 25 ansatte. Bedriftens historie kan knyttes tilbake til ca. 1930 hvor det startet med en liten smie ca. 3 mil utenfor Stokmarknes.
Les mer

Kvalitet og dokumentasjon

Bedriften setter innovasjon og kvalitet i høysete. Følgelig har nesten alle ansatte enten fagbrev eller høyere utdanning. ISO 9001 sertifisering og Achilles registrering er også på plass.

Produksjon

Fleksibel produksjon er en betingelse for å betjene kundene og motvirke større markedssvingninger. De aller fleste prosesser forbundet med våre produkter gjennomføres på huset til en høy kvalitet. Hele prosessen, fra 3D modulering av produktene til overflatebehandling og sammenstilling er dokumentert og sporbar.

SMV Hydraulic AS
22.02.2017 14:14
Denne uken har vi jobbet med å installere de nye kranene på E H Senior. Begge kranene er på 26 tm, men den fremme er 9 meter lang og h...
SMV Hydraulic AS
08.02.2017 13:54
Vi har vert så heldige å få tak i noen bilder fra den gangen vi fortsatt het Seljeseth Mek. Verksted As og Båtservice As.